Florida’da bulunan büyük bir eğlence parkı, lunapark trenlerinden birinde kullanmak üzere yeni bir tahrik sistemine ihtiyaç duyuyor. Yolcuları bir dizi seradan ve bahçeden geçiren teknelerin bulunduğu bu alanlarda, birçok bitki hidroponik olarak yetiştiriliyor. Bitkiler, 7/24 çalışan yavaş bir döngü konveyör sistemine asılı durumda yer alıyor. Konveyör, bitkileri birkaç metre aralıklarla su ve besin maddeleri püskürtülen, tavanı camdan yapılmış sergi alanlarından geçiriyor. Konveyörün orijinal redüktöründe aşınma belirtileri görüldüğünden dolayı değiştirilmesi gerekiyor.
Bu zorlu görevi kabul eden Boston Gear, bir dağıtım ortağıyla yakın iş birliği içinde çalışarak özel bir çözüm sunuyor. Sınırlı bir ön bilgiye sahip olan Boston Gear destek ekibi, parkın kapalı olduğu sabahın erken saatlerinde durumu teşhis ederek, ürün seçimi için gerekli verileri topluyor. Bunun sonucunda Boston mühendislik ekibi, 7/24 zorlu çalışma ortamında uzun ömür sağlamak için 700 Serisi Çift Redüksiyonlu Redüktör öneriyor.
Kompakt, flanşsız model 738 ünitesinin, 600:1 oran ve 5.900 lb.in nominal çıkış torku özellikleri bulunuyor. Tüm 700 Serisi üniteler, ağır hizmet tipi konik makaralı rulmanlar arasına monte edilmiş yüksek mukavemetli bronz sonsuz dişlilerle sunuluyor. Büyük yağ hazneleri, düşük çalışma sıcaklığı için verimli ısı dağılımı sağlıyor ve bu, son derece etkili sızdırmazlık sistemiyle birleştiğinde, 7/24 çalışma koşullarına rağmen uzun çalışma ömrü sunuyor. Boston Gear 700 Serisi Redüktörlerin modüler sonsuz dişli yapısı, endüstride standart oluşturuyor.

Öne çıkan özellikler
• Çift redüksiyon
• 600:1 oran
• 5.900 lb.in. nominal çıkış torku
• Dökme demir gövde
• Yüksek mukavemetli bronz sonsuz dişli
• Büyük yağ haznesi
Bu ürün için size geri dönüş yapalım
Teknik detay, fiyat bilgisi veya teklif talebiniz için formu doldurun. Talebiniz doğrudan ilgili ekibe iletilir.








