Robot Teknolojileri

SEW-EURODRIVE MOVIKIT Robotik’e ikincilik ödülü

SEW-EURODRIVE MOVIKIT Robotik’e ikincilik ödülü

SEW-EURODRIVE yeni geliştirdiği yazılım modülü MOVIKIT Robotics ile 2019 Handling Awards “Robotik-Sistem ve Periferi” kategorisinde ikincilik ödülü kazandı.

Ödülü kazanan MOVIKIT Robotics yazılım modülü, MOVI-C modüler otomasyon sistemi için standart bir çözümdür. Seri ve paralel olmak üzere çok sayıda robot kinematiği kontrolü sağlar. Grafik yapılandırma ve ardından SEW robot dili ve Teach-in kullanarak MOVISUITE Robot Monitöründe robot programlarının oluşturulması ile kolayca devreye alınır. Robot monitör kullanıcı dostu bir ara yüz sunar; kullanıcılar özel bir bilgiye ihtiyaç duymadan hızlı ve verimli bir şekilde devreye almayı gerçekleştirirler. Özel bir eğitim gerekmez ve böylelikle pazardaki yerini hemen alır.

Handling Awards, bir endüstri magazini olan Weka Business Medya tarafından her yıl sonbaharda gerçekleştirilir. Ödüller, uluslararası fuarlardan biri olan ve Stuttgart’ta gerçekleşen Motek sırasında sahiplerini buldu. Ödüller; üretim ve montaj otomasyonu, elleçleme teknolojileri, robotik, mal akışı ve malzeme taşıması alanındaki yenilikler ile ürün ve sistem çözümlerine veriliyor.

Sektördeki uzmanlar tarafından oluşan bağımsız bir jüri üç adet ödül verdi. Ödül töreni Stuttgart, Landesmesse’de 8 Ekim 2019’da gerçekleşti.

SEW-EURODRIVE çalışanlarından Wolfgang Currle (Güney Batı Bölge Satış Sorumlusu), Dr. Markus Müller (Robotik ve Otomasyon Uzmanı) ve Jörg Peters (Makine Otomasyonu Ürün Çözümler Sorumlusu) ödülü gururla teslim aldılar.

Mesut Kul

Yazar

Türkiye'nin alanında en özel yayınlarına sahip MONETA 'nın sektörel dergi ve portallarının dijital platformlarda yönetimi katkıda bulunmaktayım. MONETA bünyesinde yeni nesil yayıncılık alanında içerik yönetimini geliştirmeye devam ediyoruz.

Sponsorlu
Güç AktarımGüç Aktarım · Eylül 2026Son sayıyı ücretsiz okuyun →