Redüktörler

Dişsan’dan DM Serisi helisel dişlili redüktörler

Dişsan’dan DM Serisi helisel dişlili redüktörler

Dişsan DM serisi, monoblok gövdeli helisel dişlili redüktörler, ayaklı veya flanş bağlantılı olarak imal edilmektedir. İstenildiğinde standart IEC B5 flanşlı motorlar için motor adaptörlü olarak üretilmektedir. IE2 veya IE3 verimlilik sınıfında, IEC standartlarında motor kullanılmaktadır. DM serisi redüktörler dokuz farklı gövde büyüklüğünde imal edilmekte olup, kolay montaj ve esnek bağlantı seçenekleri sağlamaktadır.

DM serisi, monoblok gövdeli helisel dişlili redüktörler, rijit yapılarıyla ağır şartlarda kullanılmaya elverişlidir. Gövde malzemesi olarak GG20 pik döküm veya GGG40 sfero döküm kullanılmaktadır. Dişliler yüksek kalite sementasyon çeliğinden üretilmektedir. Dişlilerin 58-60 HRC yüzey sertliği sağlanacak şekilde ısıl işlemleri yapılıp, yükek teknolojili tezgahlarda taşlanarak sessiz ve düşük titreşimli çalışmaları sağlanmaktadır.

Giriş Opsiyonları: 

  • Motor akuple
  • Standart IEC B5 flanşlı motor adaptörlü
  • Motorsuz, dolu mil girişli

Çıkış Opsiyonları: 

  • Dolu milli
  • Agitator kovanlı

Uygulama Alanları: Konveyörler, Helezonlar, Vinçler, Elevatörler, Beton Karıştırıcılar, Yıkama Üniteleri, Beton Geri Kazanım Üniteleri, Karıştırma Tesisleri, Agitatörler, Aeratörler.

Sektörler: Madencilik, İnşaat, Metal İşleme, Çimento, Beton, Kum ve Mıcır Tesisleri, Kimya ve İlaç, Seramik ve Cam, Su ve Su Arıtma Tesisleri.

DM Serisi Redüktör Tipleri:

DMA – Ayaklı, motorlu redüktör
DMF – Flanşlı, motorlu redüktör
DNA – Ayaklı, IEC B5 motor adaptörlü, motorsuz redüktörler
DMFK – Flanşlı, motorlu, agitator kovanlı redüktör
DTA – Ayaklı, dolu giriş milli, motorsuz redüktör
DTFK3 – Flanşlı, dolu giriş milli, agitator kovanlı, motorsuz redüktör
Mesut Kul

Yazar

Türkiye'nin alanında en özel yayınlarına sahip MONETA 'nın sektörel dergi ve portallarının dijital platformlarda yönetimi katkıda bulunmaktayım. MONETA bünyesinde yeni nesil yayıncılık alanında içerik yönetimini geliştirmeye devam ediyoruz.

Sponsorlu
Güç AktarımGüç Aktarım · Eylül 2026Son sayıyı ücretsiz okuyun →