Geniş ürün yelpazesiyle kurulduğu 1973 yılından bu yana birçok sektöre çözümler üreten İ-Mak, SAHA EXPO’da ziyaretçileri ve sektör paydaşlarıyla bir araya geldi.
Türkiye’nin en büyük sanayi kümesi SAHA İstanbul’un düzenlediği SAHA EXPO Savunma Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı 10-13 Kasım 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. Sektör paydaşları ve ziyaretçilerle bir araya gelen İ-Mak, ürün yelpazesine yeni kattığı redüktörler ve en son çözümlerini fuarda sergiledi. Yeni ürünlerinin yanında sektörün ihtiyaçlarına yönelik büyük yatırımlı ve güvenilir yeni serilerini kullanıcıların beğenilerine sunan firma, bölgedeki ana müşterilerinden canlı geri bildirimler alarak iş birliklerini güçlendirdi.
Savunma ve havacılık sanayii alanında önemli bir konuma sahip olan SAHA EXPO Fuarı, Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından destekleniyor. 25 ülkeden 600 üzerinde katılımcının yer aldığı SAHA EXPO 2021’de en son teknoloji ürünlerini sergileyen İ-Mak, bir sonraki fuarda da yeni ürün ve çözümleriyle yer alacaklarını açıkladı.